Hallitus

Yhdistyksen yleistä toimintaa johtaa yhdistyksen hallitus yhdistyksen sääntöjen ja yhdistyksen kokousten päätösten mukaisesti. Yhdistyksen syyskokous valitsee seuraavaksi kalenterivuodeksi yhdistyksen hallituksen jäsenet.

Hallitus 2018:

Puheenjohtaja Kristiina Teerikangas, s-posti: teerikangas.kristiina(a)gmail.com
Varapuheenjohtaja Kari Urpilainen
jäsenet: Pirkko Häli, Satu Lohilahti, Satu Sundell, Kirsi Virtanen, Ulla Åstrand, Kirsi Pohjonen
ja läsnäolo- ja puhevaltuuksin Kokkolan kaupungin edustajana osastopäällikkö Seppo Mattila ja Kokkolan seurakuntayhtymän johtava diakoniatyöntekijä Camilla Honkala.

Asioiden esittelijänä ja hallituksen sihteerinä toimii toiminnanjohtaja Marita Loukiainen.

Yhdistyksen hallitus kokoontuu keskimäärin 11 kertaa kalenterivuoden aikana.
Hallituksen jäsenet toimivat kansalaisjärjestöaatteen mukaan omassa roolissaan vapaaehtoistyöntekijöinä vailla korvauksia tai palkkioita.