Hallitus

Yhdistyksen yleistä toimintaa johtaa yhdistyksen hallitus yhdistyksen sääntöjen ja yhdistyksen kokousten päätösten mukaisesti. Yhdistyksen syyskokous valitsee seuraavaksi kalenterivuodeksi yhdistyksen hallituksen jäsenet.

Hallitus 2013:

Puheenjohtaja Eija Mikkola, puh 040 8486470, mikkola.eija(a)gmail.com
Varapuheenjohtaja Kari Urpilainen
jäsenet: Pirkko Häli, Hilkka Kopsa, Susanne Lekkerimäki, Satu Lohilahti, Satu Sundell, Kirsi Virtanen, Ulla Åstrand
ja läsnäolo- ja puhevaltuuksin Kokkolan kaupungin edustajana osastopäällikkö Seppo Mattila ja Kokkolan seurakuntayhtymän johtava diakoniatyöntekijä Camilla Honkala.

Asioiden esittelijänä ja hallituksen sihteerinä toimii toiminnanjohtaja Marita Loukiainen.

Yhdistyksen hallitus kokoontuu keskimäärin 11 kertaa kalenterivuoden aikana.
Hallituksen jäsenet toimivat kansalaisjärjestöaatteen mukaan omassa roolissaan vapaaehtoistyöntekijöinä vailla korvauksia tai palkkioita.