Jäsenenämme olet #turvanapolulla

Kokkolan ensi- ja turvakoti ry:n
• perusjäsenmaksu on 15 €/vuosi
• yhteisöjäsenmaksu on yhteisöiltä ja yrityksiltä 50 €/vuosi.
• kannatusjäsenmaksun suuruus määritellään syyskokouksessa vuosittain

Yhdistyksen hallitus hyväksyy yhdistyksen uudet jäsenet.

Jäsenille lähetetään viisi (5) kertaa vuodessa ilmestyvä, Ensi- ja turvakotienliiton valtakunnallisesti julkaisema, Enska-lehti. Jäsenten on mahdollisuus osallistua yhdistyksen kevät- ja syyskokoukseen. Lisäksi pyritään vuosittain järjestämään joku erillinen tapahtuma, jonne jäsenet toivotetaan tervetulleiksi.
Toiveena on, että jäsenet ilmoittaisivat muuttuvat yhteystietonsa ja sähköpostiosoitteensa toimistosihteeri Riitta Urpilaiselle, ja tätä kautta helpotettaisiin yhteydenpitoa.

Jäsenhakulomake

Haluan liittyä Kokkolan ensi- ja turvakoti ry:n

jäseneksi, jäsenmaksu 15 €/vuosi (Henkilöjäsen, väh. 18 v.) kannatusjäseneksi, jäsenmaksu 50 €/vuosi (yhdistys tai yritys)

Nimi

Osoite, paikkakunta

Synt. aika

Sähköposti

Aihe

Viesti

Minulle saa lähettää Ensi- ja turvakotien liiton jäsenlehden Enskan (ilmestyy 5 x / vuosi).

Henkilöjäsen, oheisia tietojasi käytetään yhdistyksessä jäsenhakemuksessasi ja ne rekisteröidään vain yhdistyksen jäsenrekisteriin. Ensi- ja turvakotien liitto saa nimi- ja yhteystietosi vain Enska-lehden lähettämistä varten.

Jäsenhakemuksesi käsitellään seuraavassa yhdistyksemme hallituksen kokouksessa, jonka jälkeen saat meiltä kirjeen jäsenmaksuohjeineen.
KIITOS MIELENKIINNOSTASI!