Vapaaehtoisuus

HYPPÄÄ SOPIVIIN SAAPPAISIIN!

Kokkolan ensi- ja turvakotiyhdistyksessä sinulla on mahdollisuus osallistua monipuoliseen vapaaehtoistoimintaan. Yhdistyksen ystävät ja tukijat mahdollistavat toimintaamme.

Vapaaehtoiset toimivat yhdistyksessämme muun muassa seuraavissa tehtävissä:

• Lastenhoitajana tai vauvan sylittäjänä
• Mummuna tai Pappana
• Remontti-Reiskana
• Tapahtumien järjestäjänä/kampanjoiden suunnittelijana (esim. pikkujoulut, lastenjuhlat, markkinointi- ja vaikuttamistapahtumat)
• Toiminnallisen ryhmän vetäjänä (esim. askartelu, leivonta, hemmottelu)
• Musiikki- tai leikkituokioiden vetäjänä
• Arjen toiminnan tukijana, arjen käytännön toimijana (esim. ruoanlaitto, siivouspalvelu)
• Eroneuvovapaaehtoisena
• Rikosuhripäivystäjänä

Voit valita vapaaehtoistehtäväsi valmiista ideoista tai keksiä jotain aivan uutta! Määrittelet itse sitoutumisesi toimintaan elämäntilanteesi mukaan. Voit esimerkiksi osallistua kerta- tai projektiluontoisesti erilaisten tapahtumien järjestämiseen tai osallistumalla yhdistyksemme arkeen viikoittain tai kuukausittain.

Lisätietoa yhdistyksemme vapaaehtoistoiminnasta:

Katja Myllykangas